SON DAKİKA
Hava Durumu

‘Peşkeş çektirmeyiz’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’nin kazandığı Bilecik’in Söğüt ilçesi ile Kütahya Belediyesi’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2019 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2019 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
‘Peşkeş çektirmeyiz’
Bahçeli, özetle şu mesajları verdi:

- 15 TEMMUZ UNUTULMAYACAK: 15 Temmuz unutulmayacak. Fetullah Gülen iblisi ve terörist yandaşları ya bu dünyada ya da Mahkeme-i Kübra’da eninde sonunda hesap verecekler. Döktükleri kanların bedelini ödeyecekler.

- DARBE OLMAMASI İÇİN: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin kaynağı ne Amerika, ne Avrupa, ne de bir başka yabancı ülkedir. Kaynak Türk tarihidir. Karar Türk milletinindir. Koalisyonlar devri kapanmıştır. Hükümet bunalımlarına kilit vurulmuştur. TBMM’nin fonksiyonel gücü artmıştır. Yeni 15 Temmuz’ların olmaması için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yaşatılmalıdır.

- DİZ ÇÖKTÜREMEYCEKLER: Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki egemenlik haklarını ve milli çıkarlarını gasp etmeye hiçbir ülkenin gücü ve nefesi yetmeyecektir. İsrail planları, körfez ülkelerinin nifakları, ABD’nin oyunları Türkiye’ye diz çöktüremeyecektir. Biz varlığımızın ve bağımsızlığımızın beratını izin ve icazetle değil, kahramanlıklarla, fedakarlıklarla, cihana meydan okuyarak kazandık. Hiç kimseye de peşkeş çektirmeyiz. Neyi ne zaman yapacağımızı hiç kimseye sormayız. Tıpkı dün, S-400 Hava ve Füze Savunma Sistemi’nin birinci grup malzemelerinin getirilmesinde olduğu gibi, milli güvenliğimiz ve milli menfaatlerimiz neyi gerektiriyorsa onu yapar, onun yanında yerimizi alırız. S-400’e FETÖ’cü alçaklar karşıdır. S-400’e PKK’lı caniler karşıdır. S-400’e küresel güçler karşıdır. S-400’e CHP-İP-HDP karşıdır. Yani zillet ülke savunmasından rahatsızdır. Onlar ne derse desinler, S-400 ülkemize getirilmiştir. Milli güvenliğimizin sağlam esaslara bağlanmasından memnuniyet duyduğumuzu da kararlılıkla ifade etmek istiyorum. S-400’ü de alırız, Doğu Akdeniz’de de bulunuruz, Suriye’nin ve Irak’ın kuzeyinde de teröristlere dünyayı zindana çeviririz. Biz Türkiye’yiz. Türk vatanı ne pahasına olursa olsun müdafaa edilecektir.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.