SON DAKİKA
Hava Durumu

‘Yeniden yollara düşme günü’

AK Parti tarafından gazetelere verilen ilanla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’nin 18. kuruluş yıl dönümü mesajı paylaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2019 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2019 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
‘Yeniden yollara düşme günü’
Mesajda şu ifadeler kullanıldı: “AK Parti, partilerden bir parti değil, bir millet hareketi olarak çıktığı bu yolda 18’inci yılını kutluyor. AK Parti’yi anlamak için önce Türkiye’yi ve Türk milletinin kutlu yürüyüşünü anlamak gerekir. Kardeşlerim, dün bitti. Bugün ne geçmişin karanlığına ağıtlar yakacağız ne de dünkü başarılarımıza destanlar yazacağız. Dostlarım dün bitti, geçti gitti. Bugün yeni bir gündür. Aydınlık Türkiye için geleceğimiz için yeniden yollara düşme günüdür. Bu anlayıştan hareketle 18 yıldır olduğu gibi bundan böyle de milletimizle birlikte bu kutlu yürüyüşte ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatna, tek devlet’ ilkeleriyle 2023 hedeflerimize doğru azim, gayret ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.”

Widodo’yla görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün ndonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede karşılıklı bayram tebriğinde bulunuldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.