SON DAKİKA
Hava Durumu

15 milyon Euroluk transfer!

Spor Toto Süper Lig'de Nuri Şahin ile yükselişe geçen Antalyaspor sürpriz bir transfer yaptı. Sezon başında Beşiktaş'ın istediği fakat Pjanic transferinden sonra vazgeçtiği Fernando Lucas Martins'i Antalyaspor renklerine bağladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2022 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2022 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
15 milyon Euroluk transfer!

Antalyaspor transferi açıkladı... Sezon başında Beşiktaş'ın her konuda anlaştığı ve siyah-beyazlı kulüpten haber bekleyen Fernando Lucas Martins, Antalyaspor ile anlaştı. Beşiktaşlı yetkililerle görüşüp diğer tüm teklifleri reddeden Josef de Souza'nın yakın arkadaşı Fernando Lucas Martins, Antalyaspor'a transfer oldu.

İŞTE O AÇIKLAMA

FJTSbkZXsAIzXTE

"Hoş Geldin Fernando Lucas Martins! Kulübümüz Fernando Lucas Martins ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcumuza hoş geldin der, kırmızı-beyaz armamız altında başarılar dileriz." 
"KAZANMAYA GELDİM"
Fernando'nun Antalyaspor forması altındaki ilk sözleri, "Antalyaspor için savaşmaya, mücadele etmeye ve yeni zaferler kazanmaya geldim." oldu Çin ekibi, 2019 yılında Spartak Moskova'dan kiraladığı ve 2020 yılında bonservisini aldığı 29 yaşındaki oyuncu için 15 milyon euro ödemişti.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.