SON DAKİKA
Hava Durumu

3 Çocuğunu gözleri önünde öldürüldü...

27 Nisan günü kocası tarafından tek kurşunla öldürülen Gamze Ünlü'nün (31) o gün babasına giderek, "Ne olur bırak da ayrılayım. Bu adam beni öldürecek" diyerek yalvardığı ortaya çıktı. Öte yandan cinayeti işleyen Birol Ünlü'nün evinde arama yapan jandarma, aralarında ruhsatlı da olan 6 adet av tüfeği ile 200'e yakın fişek buldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2019 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2019 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
3 Çocuğunu gözleri önünde öldürüldü...
Yeniasır Gazetesi'nden Hace Önoğlu Ülger'in haberine göre, Gamze Ünlü, lise yıllarında aşık olduğu Birol Ünlü ile ailesinin evlenme yaşında olmadığını ve eğitimini tamamlaması gerektiğini söylemesine rağmen evlendi. Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan çiftin evlilikleri ilk yıllarda çok iyi gidiyordu. Ünlü çiftinin 3 çocuğu oldu.
 
Birkaç yıl sonra bu mutlu giden evliliğin üzerine kara bulutlar çökmeye başladı. Kocası artık ona şiddet uyguluyordu. Bulduğu her fırsatta sudan bahanelerle dövüyordu Gamze'yi. Ne zaman dayak yese çocuklarıyla birlikte babasının evinde alıyordu soluğu. Ancak baba Üzeyir Köle'nin de maddi durumu iyi değildi. Kızına ve 3 torununa bakacak gücü yoktu. Bu yüzden her seferinde "Ortada çocuklarınız var. Kocanla iyi anlaş kızım" diyerek evine gönderiyordu Gamze'yi.
 
GAMZE'Yİ İKNA ETTİ
 
Baba evinde de umduğunu bulamayan Gamze, 2 yıl önce yediği dayağın ardından bu kez babasına gitmedi. Jandarmayı arayarak kadın sığınma evine gönderilme talebinde bulundu. Çocuklarıyla birlikte 3 ay kadın sığınma evinde kaldı. Ama daha fazla orada kalamazdı. Ne babası ona yardımcı olabiliyordu ne de başka bir çaresi vardı. Gamze ve çocukların kaldığı yeri bulamayan ve en sonunda intihara teşebbüs eden Birol, en sonunda bulduğu Gamze'yi eve dönmeye ikna etti.
 
TEHDİTLERE BAŞLADI
 
Ancak bir kere bozulmuştu aile birliği, bir kere kırılmıştı kalbi. Ne yapsa eski mutlu günlerine dönemiyordu. Üstüne üstlük kocası Birol'un Denizli'de yaşayan başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrenmişti. Artık evde kavgalar daha da büyümüştü. Birol Gamze'ye kendisinden ayrılması için baskı kurmaya başlamıştı. Dayakların şiddeti her geçen gün daha da artıyordu. Bir süre sonra dayaklara tehditler de eklenmeye başladı. Birol artık Gamze'yi tehdit ediyordu. Gamze tehlikeyi görüyordu ve bir kurtuluş yolu arıyordu. Çocuklarını da alıp yine babasının yanına gittiği 27 Nisan Cumartesi günü şöyle yalvardı ona: "Birol beni öldürecek baba. Beni kocaman bir bıçakla tehdit etti. Ne olur bırak da ayrılayım."
 
'YUVAN YIKILMASIN'
 
Ancak kendisini çaresiz hisseden baba kızının yalvarışlarına şöyle karşılık verdi:
 
"Senin 3 tane çocuğun var. Bak, benim bir kolum yok. Çocuklarına kaç gün bakabilirim. Yuvan yıkılmasın, evine git."
 
Bir kez daha babasının kendisine yardım edemeyeceğini anlayan Gamze, babasına son kez seslendi. "Hakkını helal et baba. Buraya son gelişim. Bu adam beni öldürecek." Aynı gün sabaha karşı jandarmaya bir ihbar telefonu geldi. Telefonun ucundaki ses, karısını öldürdüğünü söylüyordu. Jandarma Faralya Mahallesi'ndeki o eve gittiğinde acı manzara ile karşılaştı. Gamze kafasında tek kurşunla vurulmuş yerde yatıyordu. Üstelik bu cinayet 3 çocuğunun gözleri önünde işlenmişti. Eve alkollü gelen Birol, tartıştığı karısını oracıkta öldürmüştü. Teslim olan koca tutuklandı.
 
'KEŞKE KURTARABİLSEYDİM'
 
Şimdi o cinayetten geriye hem pişmanlık hem de perişanlık kaldı. Kızını son kez gördüğü saatlerdeki yalvarışlarını unutamayan baba Üzeyir Köle çok pişman. "Keşke kızımı kurtarabilseydim" diye gözyaşı döken baba çaresizliğine isyan ediyor. Maddi durumu iyi olmadığı için kızına sahip çıkamadığını söyleyen acılı baba, ortada kalan 3 çocuğa nasıl bakacağını kara kara düşünüyor. 2006 yılında çalışırken üzerine kaya düşen ve sol kolunu kaybeden Üzeyir Köle, bu haliyle hiç bir iş yapamadığını söyleyerek devletten yardım eli uzanmasını bekliyor.
 
EVİNDEN 6 TANE AV TÜFEĞİ ÇIKTI
 
Eş katili Birol Ünlü'nün evinde arama yapan jandarma, aralarında ruhsatlı da olan 6 adet av tüfeği ile 200'e yakın fişek buldu. Katil zanlısının avcılık yaptığını, bu yüzden av tüfeği bulundurduğunu ifadesinde belirttiği öğrenildi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.