SON DAKİKA
Hava Durumu

3 tonluk kurbanlık boğa

Samsun’da 3 ton ağırlığındaki “Kocaman” isimli kurbanlık boğa 49 bin 990 TL fiyatı ile alıcısını bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2019 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2019 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
3 tonluk kurbanlık boğa

Kavak ilçesi Mahmutlu Mahallesi'nde 18 senedir hayvancılıkla uğraşan 32 yaşındaki Murat Kocaman, 3 ton ağırlığındaki “Kocaman” isimli boğasını satışa çıkardı. Her sene kurban için büyükbaş hayvan yetiştirdiğini belirten Kocaman, “Şu anda toplam 220 tane büyükbaş hayvanım var. ‘Kocaman' isimli boğamız 27 aylık ve büyükbaş hayvanlarımın arasında en ağır kiloya sahip. Alıcılarını bekliyorum” dedi.

Promosyonu var 

3 tonluk “Kocaman” isimli boğasını alana 2 ton ağırlığında 1 boğa ve 1 ton 700 gram ağırlığında 1 düve vereceğini söyleyen Kocaman, “Kocamanı alana ‘Çalışkan' isimli bir boğa ve ‘Elif' isimli bir düve hediye ediyorum” diye konuştu. 

Bu zaman kadar hep doğal yiyecekler kullandığını söyleyen Kocaman, “Hayvanlarımı hep en doğal ve yararlı ürünlerle besliyorum. Kendi ekmiş olduğum mısır, arpa, buğday ve ekstra olarak besi yemi veriyorum. Hayvanlarım da hiçbir şekilde hap veya iğne yoktur” şeklinde konuştu. 

Doğada beslemek için “Kocaman” adlı boğayı ahırdan çıkarmak için büyük uğraş veren Murat Kocaman, bir hayli zorlandı. Ahırdan çıkmak istemeyen boğa sahibine zor anlar yaşattı. 30 dakikalık uğraşın ardından boğa güçlükle çıkartılabildi.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.