SON DAKİKA
Hava Durumu

Ahmet Davutoğlu resmen açıkladı: Gelecek Partisi

Yeni partisi için kuruluş başvurusunu dün İçişleri Bakanlığına yapan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da Bilkent Otel’de tanıtım toplantısı düzenledi. Yeni partinin ismi "Gelecek Partisi" olarak açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2019 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2019 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Ahmet Davutoğlu resmen açıkladı: Gelecek Partisi
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, düzenlediği basın toplantısıyla partisini tanıttı. Davutoğlu yaptığı konuşmada, parlamenter sisteme geri dönüş mesajı verirken, yeni anayasanın sıfırdan yazılması gerektiğini vurguladı.

KURUCULAR KURULU

150 kişinin yer alacağı Kurucular Kurulu'nda Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) eski Başkanı Yusuf Ziya Özcan, eski AK Parti milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Selçuk Özdağ, Karar Gazetesi eski yazarı ve Mavi Marmara yolcularından Hakan Albayrak, Belediye Başkanı Halil Kulak, Nihal Olçok, Bayram Zilan, İl Eminiyet eski Müdürü Mevlüt Demir, bir dönem Başbakanlık başdanışmanlığı da yapmış olan Etyen Mahçupyan gibi çeşitli alanlarda simalar yer alacak.

PARTİNİN LOGOSU

Partinin logosunda ise yeşil renkli çınar yaprağı yer alıyor. Parti logosunun anlamı, çınar yaprağı kadimliği, kadim kültüre ve köklere bağlılığı, ilkelerinde sağlam durmayı, geleneği tasvir ediyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.