SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan vekili Abdullah Karadağ Vefat Etti!

Bir önceki dönem Ak Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan vekili Abdullah Karadağ, tedavi görmekte olduğu Uludağ Üniversitesi hastanesinde vefat etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2021 21:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2021 02:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Ak Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan vekili Abdullah Karadağ Vefat Etti!

Bursa'da 2006 yılında başlayan çalışmalarımızda bizleri büyük bir özveri ile destekleyen kıymetli Abdullah KARADAĞ beyefendi dari bekaya irtihal eylemiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Cenazesi 06 Kasım yarın Mihraplı Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip kaldırılacaktır.

Abdullah Karadağ kimdir?

65 yaşında

Bursa Mithatpaşa İlkokulunda eğitimine başlayan Abdullah Karadağ, lise döneminde MTTB ile siyasetle tanıştı. 1989 yılında Refah Partisi il Yönetim Kurulu Üyeliği İl Başkan Yardımcılığı, Teşkilat Başkanlığı  gibi görevlerde bulundu.

AK Parti’nin kurulması ile beraber Osmangazi ilçesinde Teşkilat başkanlığı yaptı.

2004-2009 döneminde Osmangazi ve Bursa meclis üyeliği, 2009-2014 döneminde Osmangazi ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği Encümen Üyeliği yaptı. 2014 – 2019 Yılları arasında ise Plan ve bütçe komisyonu eğitim ve kültür komisyonu Burfaş Yönetim Kurulu Başkanlığı, Besaş Yönetim Kurulu Üyeliği ve İhale Komisyon Başkanlığı, Osmangazi ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Vekilliği, Türkiye Güreş federasyonu As Başkanlığı ve birçok dernekte faaliyetlerde bulundu.

1976 yılında kardeşleri ile kurduğu Karadağ Halı Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Malları Tic. Ltd. Şti. de ticaret faaliyetlerine devam etmekte olan Karadağ evli ve 5 çocuk babasıdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.