SON DAKİKA
Hava Durumu

Akşener, CHP'nin tartışılan adayı hakkında suskunluğunu bozdu

CHP'nin İzmir Adayı Tunç Soyer'le ilgili suskunluğunu bozan İYİ Parti Lideri Meral Akşener, "Babadan oğula suç geçmez, oğuldan babaya da suç geçmez" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2019 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2019 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Akşener, CHP'nin tartışılan adayı hakkında suskunluğunu bozdu
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in adaylığına öfkelendiği iddia edilmişti. CHP'nin İzmir Adayı Tunç Soyer'le ilgili suskunluğunu bozan Akşener, "Babadan oğula suç geçmez, oğuldan babaya da suç geçmez" dedi.
 
CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun onayıyla Parti Meclisi'ne (PM) gönderilen aday listesindeki bazı isimler CHP tabanında olduğu kadar İYİ Parti cephesinde de tartışma yarattı. O isimlerden en önemlisi ise İzmir büyükşehir için aday gösterilen Tunç Soyer oldu.
 
AKŞENER'İN ÖFKELENDİĞİ İDDİA EDİLDİ
 
Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in adaylığı İYİ Parti'de rahatsızlığa neden oldu. İddialara göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Soyer'in adaylığına öfkelendi, bazı İYİ Partili kurmaylar ise Akşener'e ittifakı bitirme yönünde teklif götürdü.
 
AKŞENER: BABADAN OĞULA SUÇ GEÇMEZ
 
Ankara'da gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen Meral Akşener, yerel seçimlerde CHP'nin İzmir adayının Tunç Soyer isminin olması yönündeki eleştirilere yanıt verdi. Akşener konuyla ilgili, "Babadan oğula suç geçmez, oğuldan babaya da suç geçmez. İşbirliği yapılmış her yerde destek vereceğiz." dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.