SON DAKİKA
Hava Durumu

Altın Nesil Okulları arasında indirim anlaşması imzalandı

Memur-Sen Yenişehir İlçe Temsilciliği ile İnegöl'ün eğitim markası olan Altın Nesil Okulları arasında indirim anlaşması imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2020 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2020 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
 Altın Nesil Okulları arasında indirim anlaşması imzalandı
 Memur-Sen Yenişehir İlçe Başkanı Hüseyin ACET ile Altın Nesil İlkokulu/Ortaokulu Serdar ACAR'ın imzaladığı protokolle Yenişehir Memur-Sen üyelerine yüzde 15 indirim yapılacağı belirtildi.
İnegöl'ün en köklü Özel Okulu olan Altın Nesil Okulları, bu yıl Yenişehirli öğrenci ve velilerine de sunduğu kayıt avantajları ile yeni eğitim-öğretim yılında pek çok öğrenciye indirimli kayıt ve ücretsiz servis imkanı sağlıyor. 

İmzalanan anlaşma ile ilgili değerlendirme yapan Altın Nesil İlkokulu/Ortaokulu Serdar ACAR, "Altın Nesil Okulları 25 yıldır İnegöl'ün eğitimine pek çok değer katmıştır ve katmaya da devam etmektedir. Yeni eğitim-öğretim yılından itibaren Yenişehirli öğrencilerimizi de ailemize katarak misyonumuzu gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz. Memur-sen Yenişehir İlçe Temsilciliği ile imzaladığımız protokol doğrultusunda sendika üyelerine %15 indirim imkanı sağlıyoruz. Bunun yanı sıra Yenişehir'den Inegöl'e gelen tüm öğrencilerimize ücretsiz servis avantajımız bulunmaktadır. Başarılı, kendine ve topluma faydalı, iyi insan olmayı hedefleyen öğrencilerle Altın Nesil Okullarının yılların emeğinden süzülen deneyimli eğitim kadrosunu buluşturuyoruz. Biz, okul olarak bilimsel projeler ve girişimcilik çalışmalarına, değerler ve duygu eğitimine ve nitelikli sınav hazırlığına önem vererek kendini ifade edebilen, okuyan, düşünen, analiz ve sentez yapabilen bireyler yetiştirmeye öncelik veriyoruz. Anaokulu, ilkokul, ortaokul, anadolu lisesi ve fen lisesi olarak eğitim-öğretim faaliyetlerine devam eden okulumuza hedefi olan tüm Yenişehirli öğrencilerimizi davet ediyoruz." diyerek kayıt avantajlarından bahsetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.