SON DAKİKA
Hava Durumu

Arda Turan'ın kazancı dudak uçuklattı!

Galatasaray'da eleştiri oklarının hedefi olan Arda Turan'ın kazancı ortaya çıktı. Bu sezon takımda sadece 289 süre alabilen tecrübeli oyuncu konuşulmaya devam ediyor. Sezon sonunda futbolu bırakacağı konuşulan tecrübeli oyuncunun kazancının ortaya çıkmasının ardından taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2022 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2022 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Arda Turan'ın kazancı dudak uçuklattı!

Süper Lig'de bu sezon kötü bir grafik çizen Galatasaray tarihinin en kötü yıllarını geçiriyor. Sahasında küme düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor'la karşılaşan sarı-kırmızılılar maçtan 2-0 galip ayrıldı. Maçta yedekler arasında yer alan Arda Turan konuşulmaya devam ediyor...

GÖRÜNTÜSÜ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

kapak_164234

Bu sezon sakatlıklardan ötürü formasından uzun süre ayrı kalan Arda, Fenerbahçe maçının son dakikalarında oyuna dahil oldu. Torrent'in son dakikalarda şans verdiği Arda Turan, sarı lacivertliler karşısında etkili olamazken görüntüsü dikkat çekiciydi. Sosyal medyada Arda'nın oyuna alınmasını eleştiren sarı kırmızılı taraftarlar, 35 yaşındaki oyuncunun aldığı kilolara ve beyazlayan sakallarına dikkat çekti. Yıldız oyuncunun eski formunun çok uzağında kaldığı yorumları yapılırken kilo aldığı yönünde paylaşımlar yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.