SON DAKİKA
Hava Durumu

Bedava yemek kuponu dağıtımında izdiham! 2 ölü

Malezya'da, bedava yiyecek kuponu dağıtımı sırasında çıkan izdihamda iki yaşlı kadın ezilerek öldü.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2019 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2019 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Bedava yemek kuponu dağıtımında izdiham! 2 ölü
Malezya'da, bedava yiyecek kuponu dağıtımı sırasında çıkan izdihamda iki yaşlı kadın ezilerek öldü. Yiyecek kuponlarının yaşlılara dağıtıldığı kaydedilirken, dağıtım sırasında dört kişinin bayıldığı açıklandı.
 
BİNDEN FAZLA KİŞİ KATILDI
 
Başkent Kuala Lumpur'un Pudu semtinde bulunan bir kapalı pazarda sadece 200 kuponun verileceği dağıtıma binden fazla kişi katıldı. Bir güvenlik görevlisi "çığlıklar" duyduğunu ve insanların "birbirlerini ittiklerini" gördüğünü söyledi.

78 yaşındaki Law Ion Nang ve 85 yaşındaki Ah Poh adlı kadınların sıralarını beklerken çıkan izdihamda nefes almakta zorlanmaya başladıklarına inanılıyor.

Dağıtımın yapıldığı pazarın yetkilisi yerel medyaya yaptığı açıklamada, dağıtımın gelecek haftaki ay takvimi yeni yılını kutlamak için yapıldığını belirtti. Yiyecek kuponlarının yaşlılara dağıtıldığı kaydedilirken, dağıtım sırasında dört kişinin bayıldığı açıklandı.
 
SIRADAKİLER TALİMATI UMURSAMADI
 
Bir güvenlik görevlisi, kayıt yaptırmak için büroya tek seferde sadece dört kişinin alındığını söyledi ve "Ancak sıradakiler bu talimatı umursamadı ve birbirlerini itmeye başladılar." dedi.
 
İKİ YAŞLI KADININ CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU

 
Polis yetkilisi Shaharuddin Abdullah, iki kurbanın cesetlerinin yerde bulunduğunu söyledi. Abdullah ayrıca "nefes alma zorluğu yaşayan başka yaşlılar da vardı." dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.