SON DAKİKA
Hava Durumu

Beşiktaş'tan ayrılan Cyle Larin'in yeni takımı belli oldu!

Yeni sezon hazırlıkların yeni hocası Valerien Ismael yönetiminde devam eden Beşiktaş'ta transferler kadar ayrılıklar da yaşanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2022 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2022 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Beşiktaş'tan ayrılan Cyle Larin'in yeni takımı belli oldu!

Siyah-Beyazlı ekip, sözleşme uzatma konusunda anlaşamadığı Kanadalı oyuncu Cyle Larin'e veda ederken, 27 yaşındaki oyuncunun yeni takımı belli oldu.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş Kanadalı golcüsü Cyle Larin ile sözleşme uzatma konusunda mutabakat sağlayamamış ve 27 yaşındaki golcü Siyah-Beyazlı ekibe veda etmişti. Larin, Belçika ligi ekiplerinden Club Brugge ile anlaştı. Tigres ve Olympiakos'unda istediği Larin, Belçika ekibinin Şampiyonlar Ligi'nde yer alması sebebiyle tercihini Brugge'den yana kullandı.

Beşiktaş ile 83 maça çıkan Larin 31 gol 7 asist kaydetmişti. Sağlık kontrolünden geçtikten sonra üç yıllık sözleşme imzalayacak.

BELÇİKA GEÇMİŞİ VAR
Tecrübeli futbolcu, 2017-2018 sezonu devre arasında 1 milyon 850 bin Euro bedelle Beşiktaş'a transfer oldu. Kanadalı oyuncu 2019-2020 sezonunu Zulte Waregem'de kiralık olarak geçirdi. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.