SON DAKİKA
Hava Durumu

BESOB’ta Yeni Başkan Fahrettin Bilgit!

Hemşerimiz Fahrettin Bilgit, BESOB'daki yönetim kurulu seçimlerini kazandı. Arif Tak, 29 senedir sürdürdüğü başkanlığı 170 oyla kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2022 20:22
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2022 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
 BESOB’ta Yeni Başkan Fahrettin Bilgit!
SEÇİM HEYECANI SONA ERDİ
Aylardır kulis çalışmalarına sahne olan Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği'nde (BESOB), seçim heyecanı sona erdi. Pazar günü yapılan seçimde Fahrettin Bilgit, aralıksız 29 yıldan bu yana görev yapmakta olan Arif Tak dönemini sona erdirdi.


                                              
SALONDA BÜYÜK HEYECAN VARDI
BESOB Davet Salonu'nda gerçekleştirilen olağan genel kurulda oy sayımı, büyük heyecana sahne oldu. 470 oy alan Fahrettin Bilgit, BESOB başkanlığına seçildi. 300 oy alan Arif Tak ise, BESOB başkanlığını birlikte görev yaptığı Bilgit'e devretti.
 
"ESNAFIMIZLA İÇ İÇE OLACAĞIZ"
Esnafın işlerini daha ileriye götürmesi için teknolojiyi ve gelişen fırsatları onlara sunacaklarını belirten Bilgit, "Her alanda tüketiciyi de koruyarak esnafla el ele iyi bir yol alacağız. Esnafımızla, sahada dinleyerek iç içe olacağız” şeklinde konuştu.
 

 
Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğinde (BESOB), seçim heyecanı sona erdi. 470 oy alan Fahrettin Bilgit yeni başkan seçilirken, Arif Tak, 29 senedir sürdürdüğü başkanlığı 170 oyla kaybetti.
BESOB Davet Salonunda gerçekleştirilen olağan genel kurula üyelerin kullandığı oy sayımı, büyük heyecana sahne oldu. Açılan 2 sandıktan 776 oy pusulası çıktı. 6 oyun geçersiz olduğu sandık sonuçlarına göre, 470 oy alan Fahrettin Bilgit, üyeler tarafından BESOB başkanlığına seçildi. 300 oy alan Arif Tak ise, 29 yıldır görev yaptığı BESOB başkanlığını birlikte görev aldığı Bilgit'e devretti.
Küçük esnafın sıkıntısının her geçen gün büyüdüğünü ifade eden Fahrettin Bilgit şunları kaydetti: "Bizim esnafımızla ilgili projelerimiz var. Esnaf kardeşlerimizin işlerini daha ileriye götürmek için teknoloji ve gelişen fırsatları onlara sunacağız. Her alanda tüketiciyi de koruyarak esnafla el ele iyi bir yol alacağız. Esnaf siciline kayıtlı 81 bin kayıtlı üye var. Yaklaşık 10 civarında da kayıt dışı çalışan var. Biz kayıt dışı çalışanlarla da mücadele ederek rekabeti dengeleyeceğiz. Esnafımızla sahada dinleyerek iç içe olacağız."
 

Bilgit, "Yaklaşık 10 civarında da kayıt dışı çalışan var. Biz kayıt dışı çalışanlarla da mücadele ederek rekabeti dengeleyeceğiz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.