SON DAKİKA
Hava Durumu

Binali Yıldırım'ın istifa kararına İmamoğlu'ndan ilk yorum

AK Parti'nin İstanbul Adayı ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın başkanlık görevinden istifa edeceğini duyurmasına ilişkin açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, "Doğru yolu buldu, bence şimdiden vermesi lazım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2019 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2019 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Binali Yıldırım'ın istifa kararına İmamoğlu'ndan ilk yorum
31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren İmamoğlu bugünkü ilk adresi Başakşehir oldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren ziyaretlerine başlayan İmamoğlu, İstanbul ve Türkiye'nin en büyük sanayi alanlarından biri olarak kabul edilen ilçedeki sanayi merkezlerini gezdi. İmamoğlu, burada bölgenin yönetici ve çalışanlarıyla sohbet etti.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
 
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, gündüz vardiyasına başlayacak olan işçileri saat 07.00 sıralarında İkitelli Metro Sanayi Durağında karşıladı. Her gün binlerce kişinin kullandığı durak içerisinde İmamoğlu'nu gören sanayi çalışanları, sürpriz ziyaret karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Metro çıkışında karşılarında İmamoğlu'nu gören bazı vatandaşlar sıkıntılarını, bazı vatandaşlar ise desteğini dile getirdi.
 
ANAYASA MADDESİNİ HATIRLATTI
 
İmamoğlu, Yıldırım'ın istifasına ilişkin sorularını yanıtladı. Doğru kararın verildiğini söyleyen İmamoğlu, "İstifa edeceğini açıkladı. Doğru yolu buldu. Anayasa maddesi netti zaten. 18 Şubat gibi tarih belirledi. 'Yüksek Seçim Kuruluna dilekçe verildiği gün istifamı vereceğim' dedi. Bence şimdiden vermesi lazım. Çünkü doğru olanda o, aksi takdirde siyasi faaliyette bulunamaz diye bir madde var. Sayın Yıldırım'ın açıklamalarında bu süreci sosyal faaliyet olarak kabul etmişti. Neyse ki en azından doğru olduğunu anladı" dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.