SON DAKİKA
Hava Durumu

Burak Yılmaz için komik teklif!

Lecce Sportif Direktörü Mauro Meluso, İstanbul’a gelip Burak Yılmaz için yöneticilerle görüştü.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2019 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2019 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Burak Yılmaz için komik teklif!

İtalyan ekibi Lecce’nin Burak Yılmaz’a olan ilgili günlerdir hem Çizme hem de Türk medyasında geniş yer bulurken olayın perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı.

Serie A’ya yeniden yükselen Lecce’de sportif direktör Mauro Meluso, İtalyanların iddia ettiği gibi İstanbul’a geldi ve Beşiktaşlı idareciler ile görüştü. Ancak Meluso’nun teklifi siyah-beyazlıları adeta şoke etti.

2018-2019 kadrosunun toplam değeri 17 milyon 150 bin Euro olan İtalyan ekibinin temsilcisi Beşiktaş’a Burak için bonservis ödeyemeyeceklerini belirtirken bedelsiz olarak bu oyuncunun transferine izin verilmesini istedi.

Mauro Meluso bu talebini “Kulüp olarak yeterli bütçemiz yok. Burak’ı bize verin, siz de oyuncunun maliyetinden kurtulun” gibi komik bir argümanla desteklerken bu öneri siyah-beyazlılarca net bir dille reddedildi.

Beşiktaşlı yöneticiler yarım sezonda attığı 11 golle takımın en skorer oyuncusu olan Burak’ın sözleşmesinin devam ettiğini belirtirken “Burak takımın en önemli oyuncularından birisi. Bizim onu verme gibi bir niyetimiz yok. Burak’ın da gitmeye yok” yanıtıyla Mauro Meluso’yu yolcu ettiler.

Bu arada İtalyan gazeteci Di Marzio'nun Lecce Sportif direktörü Meluso, Burak Yılmaz'ın menajeri ile görüşüp olumlu sonuçlar aldığı iddialarının da gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.


 

KAYNAK: ASİST ANALİZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.