SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’nın tek vakıf üniversitesi olan Mudanya Üniversitesi’nin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak

Kuruluş sürecini tamamlayarak ekim ayında eğitime başlayacak olan Bursa’nın 3. ve tek vakıf üniversitesi Mudanya Üniversitesi’nde açılış heyecanı yaşanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2022 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2022 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Bursa’nın tek vakıf üniversitesi olan Mudanya Üniversitesi’nin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak
Bir dizi ziyaret ve açılış için 2 Temmuz Cumartesi günü Bursa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mudanya Üniversitesi’nin açılışını da yapacak. Açılış, saat 16.30’da canlı bağlantı ile gerçekleştirilecek. Mudanya Üniversitesi, Mudanya Mütarekesi'nin 100'üncü yılı olan 11 Ekim 2022 tarihinde 7 bölümle eğitime başlayacak.
Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl, hedeflerinin dünya üniversiteleri arasında yer almak olduğunu belirterek, "Bu sene sanat ve sosyal bilimler fakültesinde psikoloji, mühendislik ve mimarlık fakültesinde endüstri mühendisliği, sağlık bilimleri fakültesinde de hemşirelik, meslek yüksekokulunda birçok bölümümüz ile eğitime başlıyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu, sistemin yürümesi, iyi eğitim için bütün hazırlıklarımız tamam. Kısa sürede dünyanın bahsettiği bir üniversite olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
Bingöl, kuruluş sürecindeki destekleri ve bizzat açılışını yapmasından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.