SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursalı Melike toprağa verildi

Ramazan bayramın ikinci günü Çanakkale’deki bir arkadaşlarının düğününe gitmek üzere yola çıkan ve içinde 5 arkadaşın bulunduğu aracın Çorlu yakınlarında kaza yapması sonucu hayatını kaybeden Melike Sülün (25) Orhangazi’de son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2019 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2019 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Bursalı Melike toprağa verildi
Ramazan bayramının ikinci gününde Çorlu’da 5 kişinin yaşamını yitirdiği feci trafik kazasında ölenlerden 24 yaşındaki Melike Sülün Orhangazi’de toprağa verildi. Geçtiğimiz çarşamba günü 5 arkadaşı ile birlikte üniversite arkadaşlarının Çanakkale’deki düğününe gitmek için yola çıkan otomobile Çorlu yakınlarında arkadan bir tırın çarpması sonucu araç hurdaya dönmüş ve alev almıştı.

Kazada Orhangazili genç kız Melike Sülün ile birlikte toplamda 5 kişi hayatını kaybetmişti. 

Gözyaşları sel oldu 
Kazada hayatını kaybeden Melike Sülün’ün cenazesi Çorlu Devlet Hastanesi'ndeki otopsi işlemlerinin ardından buradan alınarak Orhangazi’ye getirildi. Melike Sülün’ün cenazesi Orhangazi Devlet Hastanesinden alınarak Muradiye Mahallesi'ndeki evine son kez getirildi. Hasta olan babası Şaban Sülün ile annesi Emine ve ablası Özlem Melike Sülün’ün cenazesinin eve getirildiği esnada gözyaşlarına boğuldu. Genç kızın cenazesi burada yapılan duaların ardından Gazi Orhanbey Cami’ne getirildi. Melike Sülün burada cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında ilçe mezarlığında toprağa verildi. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.