SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'un Eski Başkanı Remzi Cinoğlu: Takımı motive edip elektrik vermemiz lazım

On TV ekranlarında yayınlanan ve Gazeteci/Yazar Cevat Türe'nin sunduğu Spor Gündemi programına konuk olan Bursaspor'un Eski Başkanı Remzi Cinoğlu, “Takımı motive edip, elektrik vermemiz lazım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2022 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2022 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Bursaspor'un Eski Başkanı Remzi Cinoğlu: Takımı motive edip elektrik vermemiz lazım

Bursaspor’un yeni transferleri ile açıklamalarda bulunan  Eski Başkan Remzi Cinoğlu, “Bu takım yönetenlerden elektrik almalı ve ödemeler düzgün yapılmalı. Futbolcuları motive edip, 90 dakika çok iyi mücadeleye sevk etmek lazım. Senin futbolla çok dolu olduğunu, futbolcu hissetmeli. Bursaspor kurtarılırsa böyle kurtarılır.” dedi.

“BURSASPOR BORÇLARINDAN KURTARILMASI LAZIM”

Bursaspor’un giderlerinden ve gelirlerinden bahseden Bursaspor'un Eski Başkanı Remzi Cinoğlu, “Her ay 8 milyon lira sabit giderimiz var. Tesislerde çalışanların maaşları, tesisin elektriği, suyu, yiyecek, içecek, malzeme, antrenör maaşları, altyapı hocalarının maaşları, bunların vergileri, sigortaları, yabancı oyuncuların kur farkları, menajer paraları olmak üzere bir sürü masrafımız var.  Bizim bu sene gelirimiz ise; 8 milyon lira televizyondan, 2 milyon 100 bin lira civarında İddaa’dan, 600-700 bin lira da federasyondan alınan deplasman gideri parasıyla birlite11-12 milyon lira. Bu sene geçmişte şampiyonluğumuz olduğu için 5 milyon lira şampiyonluk parası aldık. Ekstra olarak o var. Yani bu kulübün 11 milyon lira geliri var. Bu parayla bu işin çevrilmesi imkansız. Dışarıdan para bulunması lazım. Bursaspor  için bana göre, 350 milyon lira para gerekiyor. 350 milyon lira bulursak,  Bursaspor’u kurtarırız demiyorum. Sadece çevrilebilir hale getiririz. Bursaspor’un para bulup faiz ve kur farkı olan borçlarından kurtarılması lazım.” ifadelerini kullandı.

“FUTBOLUN KATİLLERİ”

“Niçin şu an Vakıfköy’ün boğazını sıkıyorlar? Bir çocuk, futbolda olgunlaşırken onu neden sokağa atıyorlar anlamıyorum. Bunlar futbolun katilleri.” diye konuşan Cinoğlu, sözlerine şunları ekledi: “Biz Bursa olarak, Bursaspor işini yapamadık, olmadı. Hiçbir şeyi konuşmaya gerek yok. İdareciyi değiştirmekle, verip veriştirmekle bu durum değişmez. Şu anda yapılacak tek bir iş var. Bu takımı motive edip, elektrik vermemiz lazım. Bu takım yönetenlerden elektrik almalı. Ödemeler düzgün yapılmalı. Futbolcuları motive edip, 90 dakika çok iyi mücadeleye sevk etmek lazım. Senin futbolla çok dolu olduğunu, futbolcu hissetmeli. Bursaspor kurtarılırsa böyle kurtarılır. Takım buralardan elektrik almazsa işi imkansız. Yine de taraftarımız akıllardan, kalplerinden Bursaspor’u çıkarmasınlar. Son ana kadar desteklemeye devam etsinler.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.