SON DAKİKA
Hava Durumu

Çok konuşulacak başvuru! "İncelensin"

Ünlü oyuncu Ahmet Kural’ın avukatları mahkemeye başvurarak Sıla Gençoğlu’nun darp iddiası sonrası özel hastaneden aldığı raporun araştırılmasını istedi. Avukatlar, idrar ve kan tahlilinin neden yapılmadığının araştırılmasını da talep etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2019 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2019 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Çok konuşulacak başvuru! "İncelensin"
Ünlü oyuncu Ahmet Kural’ın şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği iddialarına ilişkin dava dosyasında yeni bir gelişme yaşandı. Kural’ın avukatları Ahmet Kurtluoğlu ve Sibel Aydın, davanın görüldüğü İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesine kovuşturmanın genişletilmesi için 7 maddeden oluşan 4 sayfalık bir dilekçe sundular.
 
Ceza yargılamasının amacının hakikatin araştırılarak bulunması olduğu vurgulanan dilekçede parça parça da olsa tüm delilerin toplanarak gerekli araştırmaların yapılması gerektiği kaydedildi. İlk duruşmada müşteki Sıla Gençoğlu ile şoförü Mahmut Kapçak’ın savcılıktaki ifadeleriyle çelişen beyanlarda bulunduğu anımsatılan dilekçede, gerekli araştırmanın yapılmasından sonra nihai kararın açıklanması gerektiği belirtildi.

"İDRAR VE KAN TAHLİLİNİN NEDEN YAPILMADIĞI ARAŞTIRILSIN"
  
Dilekçede, olayın ardından özel bir hastane tarafından verilen raporun Sıla Gençoğlu’nun beyanı ile uyumlu olup olmadığı, bu beyana göre idrar ve kan tahliline ve ultrason görüntülemesinin yapılıp yapılmadığını neden sorgulanmadığının araştırılması istenildi.
 
"DARP EDİLEN BÖLGELERİN FOTOĞRAFLARI RAPORDA YER ALMIYOR" 

Darp edilen bölgelerin raporda yer almadığına dikkat çekilen dilekçede, İstanbul Çağlayan Adli Tıp Şube Müdürlüğü’ne teskere yazılarak; varsa lezyonların yerleri boyutları yara özelliklerinin tanımlanıp tanımlanmadığı, tanımlanmadı ise sebebinin sorulmasına, yaraların fotoğraflarının çekilip çekilmediği, çekilmedi ise sebebinin sorulmasını istedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.