SON DAKİKA
Hava Durumu

Denize uçan aracın sürücüsü: Bilerek denize sürdüm

Eminönü’nde kızı ile birlikte bulunduğu otomobille denize uçan aracın sürücüsü Zeki H.’nin ifadesi şok etti. Polise ‘ailevi sorunlarım vardı. Arabayı bilerek denize sürdüm’ dedi. İntihar amaçlı aracı denize süren Zeki H.’ye ‘Kasten adam öldürmeye teşebbüs etmek’ suçuyla işlem yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2019 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2019 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Denize uçan aracın sürücüsü: Bilerek denize sürdüm
Olay, dün akşam  saat 19.15 Eminönü Arabalı Vapur iskelesinde meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, arabalı vapur için bekleyen bir sürücüsü, bir anda otomobili hareket ettirdi. Vapur sırası için konulan dubaları da önüne alan sürücü, direksiyonu bir anda sağa kırarak denize uçtu.

 Çevredeki iki genç denize atlayarak bir çocuğu kurtarırken sürücüsünün bir süre sonra su yüzeyine çıktığı, ardından kurtarılarak kıyıya çıkarıldı.
 
 SÜRÜCÜNÜN İFADESİ ALINDI
 
Denizden çıkarılan 1’i çocuk iki kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmada sürücü Zeki H. araçta bulunan çocuk ise kızı G.H. olduğu belirlendi. Hastanede Zeki H.’nin ifadesi alındı.
 
BİLEREK DENİZE SÜRMÜŞ
 
Polise ailevi sorunlar olduğunu anlatan Zeki H., yaşanan bu sorunlar üzerine aracı bilerek denize sürdüğünü söyledi. İntihar amaçlı denize aracı sürdüğü ortaya çıkan Zeki H.’ye ‘Kasten adam öldürmeye teşebbüs etmek’ suçundan işlem yapılacak. Zeki H. ile küçük kızı G.H.’nin  hastanede tedavilerine devam ediliyor.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.