SON DAKİKA
Hava Durumu

Derbiden sonra sert sözler!

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin ardından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı konuk etti. Kıran kırana geçen maçta kazanan çıkmadı ve mücadele 2-2 sona erdi. Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu derbiyi köşelerinde değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2021 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2021 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Derbiden sonra sert sözler!

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın 2-2 berabere kaldığı derbiyi Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar köşe yazılarında değerlendirdi. İşte usta isimlerin derbi yorumları...

ERMAN TOROĞLU: BABASI SAYESİNDE ORALARDA

"Dün maç iki tarafa da gitti geldi. Fenerbahçe yorulana kadar daha doğru oynadı. Pereira da oyuncu değişikliklerinde geç kaldı. Beşiktaş teknik heyeti daha doğru zamanda değişiklikler yaptı. Dünkü futbola göre biri kazansa diğerine yazık olurdu. Herkes Trabzonspor'a çalışıyor. Ama Trabzonspor da doğru işler yapıyor. Fırat'ın Fenerbahçe lehine verdiği penaltı yorum meselesi. Yalnız benim şuna ihtiyacım var. VAR'da bu işe karar verecek adam Hakan Ceylan. Hiçbir gün hakem olamamış bir isim. Babası sayesinde oralarda geziyor. Böyle bir maçta bu isme VAR'da görev vermek hatadır. Dün gecenin yıldızı sahada pırıl pırıl parlayan Josef de Souza idi."

AHMET ÇAKAR: BEN PENALTI VERMEZDİM

Fırat Aydınus, bir pozisyon dışında mükemmel. O pozisyon da verdiği penaltı. Çok gri bir pozisyon. Ben olsam vermem. Zira bir kafa topunda top hızını kesmiş şekilde Larin'in eline düşüyor. Larin'in eli biraz açık ama bence doğal konumunda. Dediğim gibi yoruma çok açık ama ben vermezdim. Ayrıca Szalai'nın ilk yarıda verilmeyen bir kartı var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.