SON DAKİKA
Hava Durumu

Dev köpek balığını açık artırmayla sattılar

Antalya'da denize açılan balıkçıların ağına takılan 4,5 metre uzunluğunda ve 500 kilogram ağırlığında olan 'pamuk' cinsi köpek balığı, açık artırmayla 2 bin 500 TL'ye satıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2019 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2019 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Dev köpek balığını açık artırmayla sattılar
Antalya Körfezi'ne balık avlanmak için çıkan balıkçılar, dün gece ağlarını çektiklerinde dev köpek balığını görünce şaşkınlık yaşadı. Kıyıya vinçle çekilen köpek balığının 'pamuk' cinsi olduğu belirlendi. 4,5 metrelik boyu ve 500 kilogramlık ağırlığı ile ilgi çeken köpek balığı, sabah saatlerinde Antalya Balıkçı Barınağı'na getirilerek bir süre sergilendi. Açık artırmayla satışa sunulan dev köpek balığı, bir otel tarafından 2 bin 500 TL'ye satın alındı.
 
Antalya Balık Komisyoncuları ve İşadamları Dernek Başkanı İlhami Demir, ağlarına bazen köpek balıklarının takıldığını; ancak bu türün çok nadir görüldüğünü söyledi.
 
Akdeniz'de yaşayan çok sayıda köpek balığı türü olduğunu kaydeden Demir, "Arkadaşlarımız ağlarına takılan büyük bir şeyin olduğunu fark etmiş ve baktıklarında köpek balığını görmüş. Vinçle tekneden alıp soğutmalı kapalı kasa kamyonete yerleştirdik. Hemen alıcısı da çıktı" diye konuştu.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.