SON DAKİKA
Hava Durumu

Dünyanın en büyük etkinliklerinden biri

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Afyonkarahisar Valiliği ile Türkiye Motosiklet Federasyonu iş birliğinde gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük etkinliklerinden biri olan MotoFest Afyonkarahisar heyecanı, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseri ile başladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2021 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2021 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
 Dünyanın en büyük etkinliklerinden biri
Sekiz gün sürecek MotoFest etkinlikleri, Motorsporları Merkezi’nde Necati ve Saykolar ile Mustafa Ceceli konserleri ile start aldı. Gün içinde 10’dan spor aktivitesinin yapıldığı alanda akşam ise ünlü sanatçılar Afyonkarahisarlılar ile buluştu. Spor turizminin en büyük etkinliklerinden olan ve dünyanın en önemli motokrosçularının yarıştığı Dünya Motokros Şampiyonası kapsamında kent ünlü sanatçıları ağırlıyor.
Şampiyonanın ilk gününde önce Necati ve Saykolar rock müzik grubu, ardından Mustafa Ceceli sahne aldı. Ünlü sanatçılar birbirinden güzel eserleri Afyonkarahisarlılar için seslendirdi. Binlerce kişinin katılım sağladığı konserlerde vatandaşlar doyasıya eğlendi. Necati ve Saykolar ile Mustafa Ceceli muhteşem bir performans sergiledi.
Öte yandan, Türkiye'nin ve dünyanın motokrosun yıldızlarını motosiklet tutkunlarıyla buluşturacak MXGP of Turkey ve MXGP of Afyon yarışları ise 4 Eylül’de Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi'nde düzenlenecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.