SON DAKİKA
Hava Durumu

Ece Erken'den küs olduğu Demet Akalın ile ilgili paylaşım!

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırıda kaybeden ünlü sunucu Ece Erken zor günleri atlatmak için ailesi, oğlu ve dostlarıyla zaman geçiriyor. Acısını zaman zaman sosyal medyadan paylaşan Ece Erken son olarak uzun yıllardır küs olduğu ancak ölüm haberini alır almaz evine gelen Demet Akalın ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2022 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2022 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Ece Erken'den küs olduğu Demet Akalın ile ilgili paylaşım!

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak'ta saat 00.30 sıralarında Yeşilköy'de bir balıkçı restoranından çıkarken saldırıya uğrayıp hayatını kaybetti. Haberi aldığı anda yıkılan ve zor günler geçiren Ece Erken zaman zaman yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Eşinin ölümüyle yıkılan Ece Erken'i ilk günden beri yalnız bırakmayan isimlerin başında uzun süredir küs olduğu Demet Akalın bulunuyor. Demet Akalın Ece Erken ile küslüğünü unutmuştu ve Bali'nin anlatımıyla ilk günler şunlar yaşanmıştı: "Yılların küslüğü böyle bitti. Demet Akalın gerçek bir kötü gün dostu. Okan Kurt ile geldi Ece'nin ayaklarının dibine sarıldı. Tir tir titriyordu. Tepsilerle yemekler gönderdi. Helva dağıtmış, Kuran okutmuş."

ütktmtml

Demet Akalın günler geçse de Erken'in yanından ayrılmıyor. Ece Erken yaptığı paylaşımla Demet Akalın'a teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.