SON DAKİKA
Hava Durumu

Eden Hazard'tan Türkiye itirafı

2011 yılında Türkiye ile oynadıkları milli maçı bırakıp hamburger yemeye giden Belçika Milli Takımı ve Chelsea'nin yıldız futbolcusu Eden Hazard, "O gece aptalca bir şey yaptım." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2019 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2019 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Eden Hazard'tan Türkiye itirafı
Belçika Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Eden Hazard, 2011 yılında Türkiye'ye karşı oynadıkları maçtan sonra ailesiyle yediği hamburgerin hikayesini paylaştı. 20 yaşındayken EURO 2012 Elemeleri maçında Türkiye karşısında ilk 11'de başlayan ancak ikinci yarıda oyundan alınan Hazard, teknik direktörü Georges Leekens'in bu kararına sinirlenerek sahayı terk etti.
 
HOCASI 2 MAÇ CEZA VERMİŞTİ
 
Maç devam ederken stattan ayrılan 28 yaşındaki futbolcu, ailesiyle birlikte Brüksel'de bir fast-food restoranına giderek hamburger yerken görüntülendi. Hazard'ın hamburger yerken çekilen fotoğrafı Belçika'da gündeme oturmuş ve hocası Leekens'in iki maç ceza vermesiyle sonuçlanmıştı.
 
"APTALCA BİR ŞEY YAPTIM"
 
Yıllar sonra yaşananlarla ilgili konuşan Hazard, "O gece aptalca bir şey yaptım. Ancak o hamburgerin hikayesini şimdi şakalaşırken anlatıyorum. Belçika'da efsane olmamı sağlayan şey o hamburger olmuştu" ifadelerini kullandı.
 
"ENDÜLÜS SOSU FAVORİM"
 
Yediği hamburgerdeki sosu çok sevdiğini söyleyen Hazard, "Hamburgerde endülüs sosu kullanıyorlar ve bu daima benim favorim olmuştur. Londra'daki evimde de var ve annemden bazen bana bu sostan getirmesini istiyorum" dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.