SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan'dan gıda fiyatlarına müdahale sinyali

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazardaki fiyatlar için gerekirse ayar çekeceğiz. Belediyelerimiz vasıtasıyla tanzim satış yapabiliriz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2019 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2019 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Erdoğan'dan gıda fiyatlarına müdahale sinyali
Partisinin grup toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüksek gıda fiyatlarına tepki göstererek "Pazardaki fiyatlar için gerekirse ayar çekeceğiz. Belediyelerimiz vasıtasıyla tanzim satış yapabiliriz." dedi.
 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında konuştu. Pazardaki ve marketteki yüksek fiyatları sert bir dille eleştiren Erdoğan, fiyatların ateşini düşürecek önlemlerin alındığını ve alınacağını söyledi.
 
"AYAR ÇEKME KARARI ALDIK"
 
"Dün kabine toplantısında bazı tedbirler için Gıda ve Tarım Bakanımız olmak üzere bazı tedbirler alacağız. CHP ve avenesi başta olmak üzere ellerini ovuşturarak ülkemizin yere kapaklanmasını bekleyenler bir kez daha hüsrana uğrayacaktır. Üreticiden tüketiciye kadar, arada bu komisyoncular var ya, vurgunu bunlar vuruyor. Herkes karını alıyor. Bu işte farklı adımlar atmak suretiyle üreticiden çıkıp tüketiciye gelen süreci sağlamak gayreti içinde olacağız. Biberiydi, çarlistonuydu, patlıcanıydı, domatesiydi; her şeyde, biz bu fiyatlara gerekirse ayar çekme kararını aldık, adımlarımızı atacağız. Belediyelerimiz vasıtasıyla biz bu adımları atacağız"
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.