SON DAKİKA
Hava Durumu

Eşiyle ilişkisinden şüphelendiği arkadaşını bıçakla rehin aldı!

Sancaktepe'de 33 yaşındaki adam, eşiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği çalışma arkadaşını bıçakla rehin aldı. Polis, saldırganı bir anlık boşluğundan faydalanarak etkisiz hale getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2019 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2019 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Eşiyle ilişkisinden şüphelendiği arkadaşını bıçakla rehin aldı!
Sancaktepe'de 33 yaşındaki Adem U.(33), eşiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği çalışma arkadaşı Mustafa D.'yi bıçakla rehin aldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine polise haber verildi. Polis, saldırganı bir anlık boşluğundan faydalanarak etkisiz hale getirdi.
 
EŞİYLE İLİŞKİSİ OLDUĞUNDAN ŞÜPHELENDİ
 
Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi Akıncı Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen olayda iddialara göre iş arkadaşı Mustafa D.'nin eşiyle ilişkisi olduğundan şüphelenen Adem U.(33). konuşmak için Mustafa D'yi eve çağırdı.
 
BIÇAKLA REHİN ALDI
 
Evde buluşan İkili bir süre konuştuktan sonra Adem U., Mustafa D. ile tartışmaya başladı. Adem U., Mustafa D.'yi yere yatırarak bıçakla rehin aldı.
 
POLİS, ETKİSİZ HALE GETİRDİ
 
Çevredekilerin ihbarı üzerine polise haber verildi. Polis, Adem U.'nun bir anlık boşluğundan faydalanarak şüpheliyi etkisiz hale getirdi. Adem U. Sancaktepe Asayiş Büro Amirliğine götürüldü. Rehin alınan Mustafa D. evden çıkarılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.