SON DAKİKA
Hava Durumu

Eski eşini 23 yerinden bıçaklayarak öldüren sanığa müebbet hapis

Bursa'da, sokakta tartıştığı boşandığı eşi Özlem Meşeli'yi (38), 23 yerinden bıçaklayarak öldürüp, çantasını gasbetmekten tutuklu yargılanan Hasan Gündoğdu (45), cinayetten müebbet, gasp suçundan 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2019 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2019 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Eski eşini 23 yerinden bıçaklayarak öldüren sanığa müebbet hapis
Olay, geçen yıl Ekim ayında merkez Yıldırım ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi. Hasan Gündoğdu, iş yerine gitmek için evinden çıkan eski eşi Özlem Meşeli'yi takip ederek karşısına çıktı. Gündoğdu, Meşeli'yi 23 yerinden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Meşeli, hayatını kaybetti. Gündoğdu, eski eşinin çantasını da alıp, kaçtı. Polis tarafından gözaltına alınan Gündoğdu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 
Hakkında 'kasten öldürmek' ve 'yağma' suçlarından Bursa 14. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılan Hasan Gündoğdu'nun yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya, tutuklu sanık Hasan Gündoğdu, çiftin oğlu Ziya Gündoğdu, ölen Özlem Meşelinin kardeşi Cevdet Meşeli ile tarafların avukatları katıldı. Gündoğdu’nun avukatı  Bünyamin Aygece, eski savunmaları tekrarlayıp, sanığın tahrik altında suçunu işlediğini ifade ederek, "Ben sanığın yerinde olsaydım, öldürmeyebilirdim belki ama döverdim" dedi. Eski savunmalarını tekrarlayan sanık Hasan Gündoğdu, "Benim diyecek bir şeyim yok" dedi.
 
Mahkeme heyeti kısa bir aradan sonra Hasan Gündoğduya, 'kasten öldürmek' suçundan indirim maddelerini uygulamadan ömür boyu, gasptan ise 6 yıl hapis cezası verdi.
 
NE PİŞMAN OLACAĞIM
 
Daha önce tekstille uğraşan ve bir süre sonra işleri bozulunca iş yerini kapattığı öğrenilen Gündoğdu, polisteki ifadesinde, Özlem Meşeli'nin, erkek arkadaşı ile birlikte parasını yediğini, nispet yapar gibi de kendi oturduğu mahallede ev kiraladıklarını, bu yüzden tartışırken sinirlenip cinayeti işlediğini iddia etmişti.  Gündoğdu, kendisini görüntüleyen gazetecilerin, "Pişman mısınız?" sorusu üzerine, "Ne pişman olacağım, 10 milyon paramı yediler" demişti.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.