SON DAKİKA
Hava Durumu

Facebook'ta taşlar yerinden oynadı!

Son günlerde erişim sorunu ile çalkalanan Facebook'ta yönetim sil baştan yeniden şekillendi. Mark Zuckerberg, geçen hafta duyurduğu gizlilik odaklı yeni sosyal ağ için radikal bir kararla, Facebook ve WhatsApp'ın başındaki isimleri değiştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2019 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2019 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Facebook'ta taşlar yerinden oynadı!
Dünyanın en büyük sosyal ağ Facebook’un tepe yöneticileri baştan aşağı değişti. Facebook ve WhatsApp uygulamalarının başındaki isimler şirketten ayrıldı. Yerlerine yeni isimler geldi. Şirketteki bu radikal değişimler, bizzat Facebook’un kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerberg tarafından duyuruldu.
 
Zuckerberg, geçen hafta açıkladığı ve sosyal ağı gizlilik odaklı bir platform haline dönüştürme planıyla ilgili olarak, şirket çalışanlarına bir mektup gönderdi. Mektupta, Facebook'ta ürün yönetimi ve denetiminden sorumlu başkan yardımcısı olan Chris Cox ile WhatsApp’ın başındaki isim olan Chris Daniels’ın şirketten ayrıldığını duyuruldu.
 
 Chris Cox’un yerine Fidji Simo gelirken, WhatsApp’ın başkan yardımcısı ise Will Cathcart oldu. Şirketten ayrılan Chris Cox, 2005 yılından bu yana; Chris Daniels ise 2011 yılından bu yana Facebook bünyesinde çalışıyordu.
 
COX VE DANIELS ŞİRKETTEN AYRILDI
 
Mark Zuckerberg, yapılan bu değişiklikleri, “Geçtiğimiz hafta paylaştığım gizlilik odaklı sosyal platform oluşturmak için şirketimizi örgütlerken bazı önemli güncellemeleri paylaşmak istiyorum. Bu yeni bir bölümün başlangıcını temsil ediyor” diyerek duyurdu.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.