SON DAKİKA
Hava Durumu

Fenerbahçe İsmail Kartal'ı resmen açıkladı!

Fenerbahçe teknik direktör İsmail Kartal ile anlaştığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan yapılan açıklamada sezonun geri kalan kısmı için İsmail Kartal'ın görev yapacağı, yeni sezonun teknik direktörüyle ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2022 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2022 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Fenerbahçe İsmail Kartal'ı resmen açıkladı!

Vitor Pereira'yla yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, sürpriz bir isimle anlaşma sağladı.

Sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç, Adana Demirspor'la yapılan mücadele öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada Salı günü yurt dışına giderek bazı teknik adamlarla görüşeceğini söylemişti.

Ali Koç açıklamasında, "Testim negatife döndü. Bu durum görüşmeleri sekteye uğrattı. Nihayet görüşmeler için Salı günü birkaç ülkeye seyahatim başlayacak. Teknik direktörü belirlememiz 1-2 hafta daha sürebilir. Hayal ettiğimiz model için şimdi gelmesi gerekli ama bazı kalibredeki isimler sezon ortasında gelmek istemiyor. Haziran ayında çalışacağımız hocaya rehberlik edecek bir hoca modeli de olabilir. Kimsenin sorgulayamayacağı bir hoca planınız var ise bu ertesi gün gerçekleşmiyor. Görüştüğümüz bir hoca var ki maddiyattan önce sistem ve projeyi konuşmak istiyor." ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.