SON DAKİKA
Hava Durumu

Garsona ateş açtı, müşteriyi öldürdü!

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde, kız meselesi nedeniyle husumetli olduğu garson Elvan Çıplak'ın (18) çalıştığı lokantada ateş edip, babasıyla yemek yiyen Mehmet Çalışkan'ın (25) başından vurularak, ölümüne neden olan Zeynel S. (22), tutuklandı. Şüpheli ifadesinde, "Lokantanın önünden geçerken tüfekle rastgele ateş ettim. Mehmet'in hayatını kaybettiğini sonradan öğrendim, pişmanım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2019 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2019 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Garsona ateş açtı, müşteriyi öldürdü!
Olay, önceki akşam Vezirköprü ilçesi Saray Mahallesi'nde bir lokantada meydana geldi. Zeynel S., iddialara göre, kız meselesi nedeniyle husumetli olduğu Elvan Çıplak'a garson olarak çalıştığı lokantada av tüfeğiyle ateş açtı. Elvan Çıplak bacağından vurularak yaralanırken, saçmalardan biri lokantada babası Hasan Çalışkan ile yemek yiyen Mehmet Çalışkan'ın başına isabet etti. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Başından vurulan Mehmet Çalışkan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Bacağından yaralanan Elvan Çıplak'ın tedavisi sürerken, Çalışkan, ilçeye bağlı Karadoruk Mahallesi'nde toprağa verildi

TUTUKLANDI

Olaydan sonra gözaltına alınan Zeynel S., jandarmadaki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklandı. Zeynel S.'nin ifadesinde, Mehmet Çalışkan'ın ölümüne çok üzüldüğünü belirterek, "Elvan ile bir gün önce lokantada tartıştık. Akşam bana mesaj atarak, öldürmekle tehdit etti. Lokantanın önünden geçerken tüfekle rastgele ateş ettim. Mehmet'in yaralandığını ve hayatını kaybettiğini sonradan öğrendim, çok üzüldüm, pişmanım" dediği öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.