SON DAKİKA
Hava Durumu

Gigi Becali: Morutan'ı ucuza sattım çünkü...

Sarı kırmızılılar, sezon başında Olimpiu Morutan'ı 3.5 milyon euro bedelle transfer etmişti.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2021 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2021 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Gigi Becali: Morutan'ı ucuza sattım çünkü...

Olimpiu Morutan'ın menajeri Gigi Becali, Rumen basınına yaptığı konuşmada genç yıldızın Galatasaray'a neden 'ucuza satıldığını' açıkladı. İşte Olimpiu Morutan - Galatasaray transferinin perde arkasına dair o sözler...
Galatasaray'ın sezon başında gençleştirme operasyonu için kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'a ilişkin, Gigi Becali konuştu. Genç yeteneğin menajeri yaptığı konuşmada, oyuncusunu neden 'ucuza sattığını' açıkladı.

Rumen Digisport'a konuşan Gigi Becali, Morutan'ı 3.5 milyon euroya satmış ve Galatasaray'ın yakaladığı başarılara göre kontratına prim şartı koşmuştu. Sarı kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi gruplarına katılmaya hak kazandığı için Becali'ya 500 bin euro ödedi. Bununla beraber Morutan, Galatasaray formasıyla 15 müsabakada forma giydi ve bunun için de 600 bin euro ödenecek.

Edinilen bigilere göre Morutan'ın toplam ücreti, transferde elde edilebilecek maksimum gelir bonuslar dahil 5.7 milyon euro.

"MORUTAN'I SATTIM ÇÜNKÜ..."

Becali, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "20 kişilik oyuncu grubum varsa, onları 40'a satarım. Ben, Dennis Man'ı 11 milyon euroya sattım çünkü Morutan'a yer açılsın istedim. Sonra Cordea geldi, Cordea'ya da yer açmak için Morutan'ı ucuza sattım. Şu anda elimde 20-30 milyona satılacak oyuncu kalmadı." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.