SON DAKİKA
Hava Durumu

'Canlı yayın kırılma noktası olacak'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İBB Başkan adayları Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun karşı karşıya geleceği canlı yayın tartışmasının kırılma noktası olacağını ve seçime ilişkin çok ciddi bir ışık vereceğini düşündüğünü söyledi. Erdoğan, "İstanbul seçimiyle ilgili halkla kucaklaşma toplantıları yapmayacağımı kimse söyleyemez" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2019 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2019 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
'Canlı yayın kırılma noktası olacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asya'da İşbirliği ve Güven Arttırıcı Önlemler Konferansı (CICA) 5. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere Tacikistan'a hareketi öncesinde Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları AK Partili Yıldırım ile CHP'li İmamoğlu'nun 16 Haziran Pazar akşamı bir araya geleceği canlı yayınla ilgili, "Siz izleyecek misiniz? Bu yayının nasıl geçmesini temenni ediyorsunuz?" sorusunu yanıtlayan Erdoğan, "Tüm Türkiye inşallah tartışmayı izler" dedi.

Erdoğan, "İstanbul gibi dünyanın örnek bir şehrini en ideal hangi yönetici yönetebilir, bunu bizzat o akşam ki müzakereden sonra çok daha net güzel bir şekilde değerlendirme fırsatını halkımız bulacak diye inanıyorum ve bunun gerçekten son kırılma noktası olan pazar günü, bir haftaya da çok ciddi bir ışık verecektir diye inanıyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.