SON DAKİKA
Hava Durumu

'Gül ve Kılıçdaroğlu görüştü' iddiasına çok sert yalanlama

Abdullah Gül ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir yatta İstanbul seçimlerini görüştüğü iddiasına ilişkin açıklama yapan 11. Cumhurbaşkanı Ofisi "Tamamen yalan, kötü niyetli ve saygısızcadır." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2019 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2019 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
'Gül ve Kılıçdaroğlu görüştü' iddiasına çok sert yalanlama
Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür, bugünkü köşe yazısında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "gizlice" bir araya geldiğini iddia etti.11. Cumhurbaşkanı Ofisi'nden yapılan açıklamada söz konusu iddia yalanlandı.
 
Mahmut Övür, "Yattaki sır isim: Abdullah Gül" başlığıyla yayımlanan yazısında Gül'ün, Kalamış'taki bir yatta Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü iddia etti. Övür, ikilinin görüşmesinin İstanbul seçimlerinin konuşulduğunu ileri sürdü.
 
"KÖTÜ NİYETLİ VE SAYGISIZCA"
 
Söz konusu iddiaların ardından 11. Cumhurbaşkanı Ofisi'nden açıklama geldi. Sosyal medyadan paylaşılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
 
"Bugün Sabah Gazetesi'nde Mahmut Övür'ün 11.Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül ile ilgili yazısı tamamen yalan, kötü niyetli ve saygısızcadır. Kamu oyunun bilgisine."
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.