SON DAKİKA
Hava Durumu

Anne katiline jandarma, GPRS kaydından ulaştı!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde annesi Fayike T.'den (75),para istediği, alamayınca da öldürdüğü iddia edilen oğlu Mehmet T.'yle (45) ilgili önemli bir gelişme ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2019 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2019 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Anne katiline jandarma, GPRS kaydından ulaştı!
Kırşehir'in Kaman ilçesinde, oğlu tarafından para vermediği için öldürüldüğü ileri sürülen Fayike T.'nin (75) cesedi Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde bulundu. Alınan bilgiye bilgiye göre, Kaman ilçesine bağlı Hamit köyünde yaşayan Fayike T.'den haber alamayan yeğeni, iki gün önce Kaman İlçe Jandarma Komutanlığı'na kayıp ihbarında bulundu. Köyde inceleme yapan ekipler, kadının en son oğlu Mehmet T. ile bir araca binerek ayrıldığını tespit etti.
 
GPRS KAYITLARI İNCELENDİ, YOLDA DURDU
 
Ankara'da yaşayan Mehmet T.'nin buradan kiraladığı araçla köye geldiğini belirleyen ekipler, aracın ait olduğu şirkete ulaşarak, GPRS kayıtlarından aracın Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesi istikametine gittiği ve bir süre bölgede durduğu bilgisine ulaştı.
 
CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
 
Karakeçili İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle bölgede yapılan araştırmada, Fayike T.'nin cesedi Karakeçili-Kırıkkale kara yolu üzerindeki Çevlik mevkiinde toprağa gölümü vaziyette buldu. Jandarma ekibinin M.ehmet T. ile yaptığı görüşmede şüphelinin cinayeti itiraf ettiği ileri sürüldü. Mehmet T.'nin maddi durumu iyi olan annesinden para istediği, vermeyince babasının mezarını ziyaret bahanesiyle arabasına bindirerek köyden uzaklaştığı belirtildi. Yaşlı kadının cesedi, otopsi için Karakeçili İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.