SON DAKİKA
Hava Durumu

Ayakkabının topuğunu açan polis gördüğü karşısında şaşıp kaldı

Adana'da ayakkabı imalathanesinde uyuşturucu ticareti yapıldığını belirleyen ekipler, düzenledikleri baskında ayakkabı topuğuna gizlenmiş 64 uyuşturucu hap ele geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2019 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2019 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Ayakkabının topuğunu açan polis gördüğü karşısında şaşıp kaldı
Adana'da ayakkabı imalathanesine düzenlenen operasyonda ayakkabı topuğuna gizlenmiş 64 uyuşturucu hap ele geçirildi, gözaltına alınan 2 kardeşten biri tutuklandı.
 
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Alidede Mahallesi'ndeki bir ayakkabı imalathanesinde uyuşturucu ticareti yapıldığını belirledi.
 
ŞEYTANIN BİLE AKLINA GELMEZ
 
Adrese operasyon düzenleyen ekipler, imalat aşamasındaki bir kadın ayakkabısının topuk kısmına gizlenmiş 64 uyuşturucu hap ele geçirdi. İş yerindeki aramalarda ise 2,8 gram skunk (genetiği değiştirilmiş esrar) ile hassas terazi bulundu. İş yerindeki Mahmut K. (49) ve ağabeyi Metin K. (55) gözaltına alındı.
 
ŞÜPHELİLERDEN 1'İ TUTUKLANDI
 
Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimine getirildi. Daha sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mahmut K. nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, ağabeyi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.