SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Koca, "En önemli toplantı" demişti!

Son dakika haberine göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "En önemli toplantı olacak" diyerek işaret ettiği Bilim Kurulu toplantısının bugün yapılması bekleniyordu ancak flaş bir kararla ertelendi. Birçok konunun görüşüleceği toplantının en önemli gündem maddesi ise halen bazı yerlerde zorunlu olan maske uygulaması.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2022 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2022 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Bakan Koca, "En önemli toplantı" demişti!
 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz hafta yaptığı bir açıklamada, "En önemlisi olacak" dediği Bilim Kurulu toplantısının tarihi değişti. Bugün yapılması beklenen toplantının 27 Nisan'a ertelendiğini Bakan Koca duyurdu.

BİLİM KURULU TOPLANTISI ERTELENDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından yaptığı açıklama ile toplantının ertelendiğini duyurdu. Koca paylaşımında, "Koronavirüs Bilim Kurulu, son toplantısını 2 Mart'ta yapmıştı. Salgınla mücadele tarihine geçecek o toplantıda alınan kararların isabetini hep birlikte gördük. Bilim Kurulumuz, daha da tarihi bir toplantıyı bugün yapacaktı. Bu toplantının günü, 27 Nisan Çarşamba olarak değişti." dedi.

MASKE KONUSU GÜNDEME GELECEK

Toplantıda görüşülecek konulara ilişkin bilgiler gelirken, en önemli gündem maddesinin maske konusu olacağı ifade edildi. Özellikle okullarda, toplu taşıma alanlarında ve bazı kapalı yerlerde devam eden maske zorunluluğunun bu toplantıda alınacak kararla kalkması bekleniyor.

thumbs_b_c_2649e416a4b7b93c7c14e542c9ccc2ff

BAKAN KOCA NE DEMİŞTİ?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz hafta yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bilim Kurulu haftaya toplanıyor. Bilim Kurulu haftaya en önemli toplantılarından birisini yapmış olacak. Özellikle maske başta olmak üzere, bu anlamda önemli alınacak kararlar olacak. Okullarda maske kullanımı dahil olmak üzere. Gelecek hafta çok önemli olan Bilim Kurulu’nun toplantısında ele almış olacağız. Özellikle şu an maske uygulamasının yoğun uygulandığı yer okullarımız. Okullarımız başta olmak üzere maske uygulaması da haftaya Bilim Kurulu'nda değerlendirilmiş olacak. Ve Bilim Kurulu özellikle haftaya, bugüne kadar yaptığı en önemli toplantılarından birisini yapmış olacak. Bununla ilgili daha detaylı Bilim Kurulu sonrasında açıklamamız zaten olacak."

seru

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.