SON DAKİKA
Hava Durumu

BBP 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI BASIN AÇIKLAMASI

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2021 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2021 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
BBP 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI BASIN AÇIKLAMASI
Tarih boyunca Türklerin asla esir edilemediğini ve kıyamete kadar da edilemeyeceğinin altını  çizen Alfatlı şunları söyledi:
“Anadolu topraklarının Türk Milleti’ne vatan olduğu Malazgirt Zaferi’ni kazandığımız tarihin yıl dönümünde, 26 Ağustos günü başlayıp, 30 Ağustos 1922 günü zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 99.yılını, Nizam-ı Alem ve İ’la-yı Kelimetullah davasının şanlı sancaktarı milletimizle bir ve beraber olarak , gururla kutluyoruz. 30 Ağustos tarihi, şartlar ne kadar zorlu olursa olsun, imkanlar ne kadar kısıtlı olursa olsun, esir edilemeyeceğimizin, vatanımızı teslim etmeyeceğimizin, Türk Milleti’nin hür ve bağımsız yaşama iradesinin yok edilemeyeceğinin abidevi bir ifadesi olarak, bugün karşı karşıya olduğumuz meselelere, gelecek nesillere ve dünya üzerindeki tüm mazlum milletlere ışık tutuyor.Bu irade ,azim ,karalılık ve büyük fedakarlıklarla İşgalci Emperyalist güçlere karşı Büyük Türk Milleti Zafer kazandı ise ,bu kararlılığı gösterecek uluslarda Emperyalizmin boyunduruğundan kendilerini kurtarabileceklerdir .Bu Zafer tüm dünyaya bunu göstermiş ve öğretmiştir . Sultan Alparslan’dan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, bu toprakları bize vatan yapan, İstiklal Savaşı’mızı kazanarak, ay yıldızlı al bayrağın altında hür ve bağımsız yaşamamızı sağlayan milletimizin kahraman evlatlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. İçinde bulunduğumuz Zaferler Ayı’nın, çembere alınmaya, yok edilmeye çalışılan ,Türk İslam coğrafyası ve milletimiz için, yeni ve mutlak zaferlere vesilesi olmasını diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.