SON DAKİKA
Hava Durumu

Burak Yılmaz yine herkesin dilinde!

Burak Yılmaz, Lille formasıyla bir kez daha tarihe geçti. Milli futbolcumuz, Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'Equipe'in yayınladığı listeye göre, "Fransız futbolundaki en önemli 30 kişi" arasında 11. sırayı aldı. "Kral" listede Zidane, Paul Pogba ve Thierry Henry gibi isimleri geride bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2022 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2022 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Burak Yılmaz yine herkesin dilinde!

Geçen sezon Lille'in şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan Burak Yılmaz, Fransızlar tarafından yayınlanan listede kendine yer buldu.

LİSTEDE YER ALAN TEK TÜRK

Geçen sezon gösterdiği müthiş performansla Lille'i şampiyonluğa taşıyan Burak Yılmaz, "Fransız futbolundaki en önemli 30 kişi" listesinde 11. sırayı aldı. İlerleyen yaşına rağmen ortaya koyduğu performansla taraftarların sevgilisi olan "Kral" takımının bu sezon Şampiyonlar Ligi grubundan lider çıkmasında da büyük pay sahibi oldu.

DFGDFGDFG

GEÇEN SEZONA DAMGA VURMUŞTU

2020/2021 sezonunun başında Lille'e transfer olan Burak Yılmaz, çıktığı 33 maçta 18 gol ve 5 asist üretmiş ve ilk sezonunda PSG'nin önünde şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Bu sezon geçen senenin uzağında kalan milli futbolcumuz toplam 24 maçta forma giyerken takımına 6 gol ve 5 asistlik katkı verdi.

İşte o liste:

Kylian Mbappé Karim Benzema Lionel Messi Christophe Galtier Didier Deschamps Franck Haise Dimitri Payet Neymar Antoine Griezmann Kadidiatou Diani Burak Yılmaz Nasser al-Khelaïfi Zidane Paul Pogba Bruno Genesio Vincent Labrune Jorge Sampaoli Stephanie Frappart Peter Bosz Hugo Lloris Noël Le Graët Lucas Paqueta Thierry Henry Pablo Longoria Mino Raiola Jean-Michel Aulas Dimitri Rybolovlev Habib Beye Corinne Deacon Sébastien Deneux
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.