SON DAKİKA
Hava Durumu

Chelsea'de Lampard dönemi

Chelsea'nin yeni teknik direktörü eski futbolcusu Frank Lampard oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2019 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2019 11:49
Kaynak: İHA
Chelsea'de Lampard dönemi
Premier Lig ekiplerinden Chelsea, teknik direktörlük görevine kulübün efsane isimlerinden olan Frank Lampard’ı getirdi. Londra temsilcisi, Lampard ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

Geride kalan sezonda UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyon olan Chelsea, yeni teknik direktörünü buldu. Maviler, İtalyan teknik adam Maurizio Sarri’nin Juventus’un başına geçmesiyle boşalan teknik direktörlük görevine uzun yıllar Chelsea forması giymiş olan Frank Lampard’ın getirildiğini duyurdu. Kulübün resmi internet sitesinden 'Frank Lampard Chelsea'ye geri döndü' başlığıyla yapılan açıklamada, genç teknik adam ile Stamford Bridge'de imza töreni düzenlendiği aktarılırken, Lampard ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı ifade edildi. 
Chelsea ile efsaneleşen 41 yaşındaki teknik direktör, yaptığı açıklamada ise, "Chelsea’ye teknik direktör olarak geri döndüğüm için gurur duyuyorum. Herkes bu kulübe olan sevgimi biliyor. Benim tek odak noktam gelecek sezon için hazırlık yapmak. Çok çalışmak ve kulübe daha fazla başarı getirmek için buradayım. Görevime başlamak için sabırsızlanıyorum" şeklinde konuştu. 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.