SON DAKİKA
Hava Durumu

Çuvallara koydukları köpekleri, döve döve öldürdüler!

Endonezya'nın Surakarta şehrinde bulunan bir mezbahada, çuvallara sıkıştırılan köpeklerin, dövülerek öldürüldükleri ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2019 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2019 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Çuvallara koydukları köpekleri, döve döve öldürdüler!
Endonezya'nın Surakarta şehrinde, akılalmaz bir vahşet yaşanıyor. Solo adı verilen et fabrikasına hapsedilen binlerce köpek, çuvallara konulduktan sonra, dövülerek öldürülüyor.

İnsanların tüketmesi için vahşice öldürülen köpekler, kimi zaman odunlarla dövülüyor, kimi zaman bilinçleri yerindeyken boğazları kesiliyor.



Endonezya mezbahalarında dehşeti yaşayan köpeklerin bir kısmı sokaklardan toplanırken, bir kısmı ise mülklerden çalınıyor.



Masum köpekler, kirli kafeslerde ölümü beklerken, birbirlerinin ölümünü izlemek zorunda bırakılıyor. Köpeklerin havlamalarını önlemek isteyen caniler ise, hayvanların çenelerine geçirdikleri mekanizmalarla korkunç amaçlarına ulaşıyor.



Görüntüleri ortaya çıkaran Dog Meat-Free Indonesia örgütü, hükümeti bu kirli ticareti engellemek için göreve çağırdı.


Hayvanları Değiştir Vakfı'ndan Lola Webber, yaşanan dehşet verici süreç için şunları söyledi: Bu köpekler, sokaklardan toplanıyor yada insanların evlerinden çalınıyor. Kamyonet kasalarına, çuvallar içinde sıkıştırılan köpekler nefes dahi alamıyor.



Endonezya'nın Müslüman nüfusu, köpek etinin haram kılındığını göz önünde bulundurarak bu suça ortak olmasa da, adalarda yaşayan azınlıklar, bu köpekleri yemekten çekinmiyor.

Bu mezbahalarda, her gün yaklaşık bin iki yüz hayvanın katledildiği düşünülüyor.
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.