SON DAKİKA
Hava Durumu

Ekrem İmamoğlu: İstedikleri kadar saysınlar hiçbir şey değişmeyecek

İstanbul'daki geçersiz oyların sayımıyla ilgili açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, "Sağdan sola saysınlar, soldan sağa saysınlar hiçbir şey değişmeyecek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2019 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2019 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Ekrem İmamoğlu: İstedikleri kadar saysınlar hiçbir şey değişmeyecek
Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu açıklamalarda bulundu.
 
İmamoğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:
 
Kaybetmek bu kadar zor mu Allah aşkına. İnsanlar size bu oyu verdi, nezaketle size bu süreç teslim edildi. Siz de teslim etmesini bilin ya. Günün sonunda en fazla AK Partili hemşehrilerime üzülüyorum. AK Partili hemşehrilerim beni görünce tebrik ediyorlar. O oy verenlerin başını öne eğiyorlar. Şimdi başka tartışmaları ortaya koyuyorlar.
 
"KABUL ETMEK İSTEMİYORLAR"
 
Seçimi kaybettiler, bunu biliyorlar, biz de bilgisi ve belgesiyle biliyoruz. Fakat bunu kabul etmek istemiyorlar. Bu seçimde başarısızlığın sebebini araştırsalar, acaba nerede hata yaptık deseler memlekete faydaları olur. Kendi partilerinde siyaset yapanları da mağdur etmezler.
 
ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?
 
"Böyle bir şeyi yazma hakkın yok" Bir Anıtkabir olayı yaşandı. Beyfendi İstanbul'dan çıkıp gidiyor. Mazbatanı almadığın halde Anıtkabir'in protokol işleminden haberi yok. Onlar da yanlış kılavuzluk yapıyor. Böyle bir şeyi yazma hakkın yok. Bu yaptığı protokol usulü açısından yanlıştır. Hiçbir zaman bizler oradaki usule erkana aykırı hareket etmemişizdir. Ne oldu? Milli Savunma Bakanlığı defteri oradan çekti, aldı."
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.