SON DAKİKA
Hava Durumu

Ekrem İmamoğlu: Şenol Güneş olamayınca İBB Başkanı olunuyormuş

Futbolun Süperleri ödül töreninde Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Ekrem İmamoğlu'nun diyaloğu izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. İmamoğlu, "Kaleciliği hedeflemiştim ama başaramadım. Olamayınca demek ki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldum." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2019 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2019 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Ekrem İmamoğlu: Şenol Güneş olamayınca İBB Başkanı olunuyormuş
TFF ve beIN Sports tarafından düzenlenen Futbolun Süperleri ödül töreninde Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve futbolcularla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu açıklamalarda bulundu.
 
Ekrem İmamoğlu ile Şenol Güneş'in yan yana geldiği ödül töreninde İmamoğlu, "Ödül almasını istediğiniz özel bir isim var mı?" yönündeki soruya "Şenol Güneş" yanıtını verdi.

"ŞENOL GÜNEŞ YÜZÜNDEN KALECİ OLACAKTIM"
 
Ekrem İmamoğlu gelen soru hakkında, "Çok futbolcu aklımdan geçebilir. Tarafsızlığımı korumak istiyorum. Ancak hem milli takım, hem de çok başarılı olduğuna inandığım Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş. Şenol Güneş yüzünden kaleci olacaktım. Onu başaramadım. Benim için bu yılın ve yılların futboldaki insanı Şenol Güneş'tir. Kaleciliği hedeflemiştim ama başramadım. Olamayınca demek ki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldum" dedi.
 
Şenol Güneş, "Kalecilik çok zor iş. Ben bıraktım" derken, İmamoğlu ise, "Kaleciliğimi bilmiyorsunuz. Belki bir yetenek keşfederdiniz" dedi ve eğlenceli anlar yaşandı.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.