SON DAKİKA
Hava Durumu

Galatasaray bombayı patlattı

TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, bir dönem Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Mısırlı oyuncu Mohamed Elneny ile anlaşmaya vardı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2021 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2021 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Galatasaray bombayı patlattı

Galatasaray mutlaka bir 6 numara transferiyle kapatmak istediği sürecin sonunda yine Mohamed Elneny ismine yoğunlaştı ve görüşmeleri tekrar başlattı.

SÖZLEŞME DETAYLARI

29 yaşındaki oyuncunun menajeri ve kendisiyle yapılan görüşmelerde 2 milyon 250 bin Euro + 10 maça 250 bin Euro bonus üzerinden 4 senelik anlaşmaya varıldı.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Galatasaray, Arsenal Kulübü’nden ise bonservissiz şekilde 6 numarayı bağlamak istiyor. Arsenal bedava bırakmayı kabul etmese de görüşmeler sürüyor ve transferin resmiyete dökülme olasılığı fazla.

2019/20'DE BEŞİKTAŞ'TA OYNADI

Ocak 2016'da 12.5 milyon euro bonservis bedeliyle Basel'den Arsenal'e transfer olan 29 yaşındaki Mısırlı orta saha oyuncusu, 2019/20 sezonunu Beşiktaş'ta kiralık geçirmişti.

ARTETA: EGOSU YOK, ONU HERKES SEVER

Arsenal menajeri Arteta: Elneny'nin egosu yok ve takıma çok özel bir enerji veriyor. Elneny, Arsenal'in kulüp kültürüne katkıda bulunuyor ve kulüpteki herkes onu çok seviyor

AUBA: ELNENY'İ GERÇEKTEN ÇOK SEVİYORUM

Aubameyang: Elneny gerçekten harika bir oyuncu, her zaman ileri oynamak istiyor. Her zaman bize topu vermeye çalışıyor. Arsenal'e geri döndüğü için mutluyuz.

Elneny'i seviyorum çünkü biraz benim gibi, her zaman mutlu ve pozitif. Ondan bazı Arapça kelimeler öğrendim. Habibi ve Elhamdülillah diyebiliyorum

GILBERTO: ARSENAL'DE YETERİNCE OYNATILMADI

Gilberto Silva: Arsenal, Patrick Vieira veya benim profilimde bir oyuncuya sahip değil. Bize benzeyen tek isim, Muhammed Elneny'di ama yeterince oynatılmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.