SON DAKİKA
Hava Durumu

Goretzka'ya yapılan faul yürekleri ağza getirdi!

Almanya'nın Liechtenstein'i 9-0 mağlup ettiği maçta Leon Goretzka'ya yapılan sert faul yürekleri ağza getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2021 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2021 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Goretzka'ya yapılan faul yürekleri ağza getirdi!

Jens Hofer, rakibine yaptığı faul sonrası büyük üzüntü yaşarken, rakibinden özür diledi ve destek olmaya çalıştı. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nin 9. haftasında Almanya ile Liechtenstein arasında oynanan mücadeleye Leon Goretzka'ya rakibi tarafından yapılan sert faul damga vurdu. J Grubu'nda mücadele eden Almanya, sahasında konuk ettiği Liechtenstein'ı 9-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Almanya'ya farklı galibiyeti; 11. dakikada İlkay Gündoğan (pen), 20. dakikada Kaufmann (k.k), 22 ve 49. dakikalarda Leroy Sane, 23. dakikada Marco Reus, 76 ve 86. dakikalarda Thomas Müller, 80. dakikada Ridle Baku ve 89. dakikada Max Gopel'in (k.k) golleri getirdi.
YAPILAN FAUL, MAÇIN ÖNÜNE GEÇTİ
Liechtenstein forması giyen sol bek Jens Hofer'in maçın henüz 9. dakikasında Leon Goretzka'ya yaptığı faul gecenin ve maçın sonucunun önüne geçti.
RAKİBİNİN BOĞAZINA TEKME ATTI
Jens Hofer, gelişen Almanya atağında yaşanan hava topu mücadelesine kontrol şekilde dahil oldu ve rakibinin boğazına tekme attı. 25 yaşındaki futbolcu, Leon Goretzka'ya yaptığı bu faul sonrası kırmızı kartla oyundan atıldı. Acı içinde yerde kalan Alman futbolcuya ilk müdahale saha içerisinde yapılırken daha sonra detaylı tetkikler yapılabilmesi için bir süreliğine kenara alındı.
RAKİBİNDEN ÖZÜR DİLEDİ
Yaptığı sert faul sonrası büyük bir üzüntü yaşayan Jens Hofer, Leon Goretzka saha kenarına alınırken rakibinin yanına giderek özür diledi ve destek olmaya çalıştı.
Öte yandan söz konusu pozisyonda Almanya lehine verilen penaltıyı İlkay Gündoğan gole çevirdi.
KALKTI VE ASİSTİNİ YAPTI
Jens Hofer'in sert faulüyle maçın başında zor anlar yaşayan Leon Gorezka, takımının 22. dakikada kaydettiği golde başrol oynadı. Tecrübeli futbolcunun pasında düzgün bir vuruş yapan Leroy Sane, farkı 3'e yükseltti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.