SON DAKİKA
Hava Durumu

İki kardeş suda kayboldu

Akıntıya kapılan karpuzun peşinden giden iki kardeş suda kayboldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2019 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2019 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
İki kardeş suda kayboldu
Akıntıya kapılan 3 kardeşten 2'si suda kayboldu. 

Olay Güneykent Mahallesi’nde bulunan Güney çevreyolu üzerindeki köprü yakınlarında meydana geldi. Batman Çayı kenarına gelen Serhat, Sinan ve Ferhat Şanlı isimli üç kardeş, piknik yapmak ve serinlemek istedi. Yanlarında getirdikleri karpuzu soğutmak için suya koyan 3 kardeş, karpuzun suya kapıldığını görünce geri almak istedi. Sinan Şanlı (13) suya giren karpuzu almak isterken akıntıya kapılınca ikiz ağabeyleri Serhat ve Ferhat Şanlı (19) peşinden suya atladı.

İkizi ve kardeşinin akıntıda kaybolduğunu gören ve kendisi de boğulmak üzere olan Ferhat Şanlı, olay yerine yakın bir çoban tarafından kurtarıldı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, AFAD, jandarma ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Suda kaybolan kardeşlerin bulunması için Bitlis'ten bölgeye su altı arama ekipleri de istendi. 

Karpuzu almak isterken suda kayboldular 
Güneykent Mahallesi Muhtarı Deniz Demir, çocukların piknik yapmak istedikleri sırada yanlarında getirdikleri karpuzu soğusun diye suya koyduklarını söyledi. Muhtar Demir, "Karpuz suya kapılınca Sinan Şanlı karpuzu almaya gidiyor. Suda biraz kirli, Sinan suya kapılınca Serhat da suya atlıyor. Diğer kardeşleri de atlıyor. Birisi kurtarılıyor, Sinan ve Serhat Şanlı kayboluyor" dedi. 
Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.