SON DAKİKA
Hava Durumu

İş kadınının yüzüne yanıcı madde döküp tehdit ettiler

Adana’da mekanlarında uyuşturucu kullanılıyor diye kendilerini savcılığa şikayet eden iş kadını Ebru Berköz Karaca’nın yüzüne yanıcı madde döken şahıslar, ölümle tehdit ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2019 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2019 13:08
Kaynak: İHA
İş kadınının yüzüne yanıcı madde döküp tehdit ettiler
Hastanede mazot ile üzerindeki yanıcı madde çıkartılan Karaca, “Bir an öleceğimi zannettim. Eğer şikayetimi çekmezsem beni Bergen’e benzeteceklerini söylediler. Türkiye Cumhuriyeti’nin yasalarına güveniyorum” dedi.

İddiaya göre, 48 yaşındaki Ebru Berköz Karaca 5 yıl önce Çukurova ilçesi Adnan Menderes Bulvarı'nda bir kafe devraldı. 5 yıldır kafeyi işleten Karaca, kendi kafesinin yanında bulunan bir mekanda mekan sahibinin uyuşturucu kullandırdığı gerekçesiyle karakola ve savcılığa şikayette bulundu. Bunun üzerine mekan sahibi ve adamları 2,5 ay önce Karaca'nın iş yerini basarak ölüm tehdidiyle Karaca ve çalışanlarını dışarı çıkarıp, mekanına el koydu. Bunun üzerine Ebru Berköz Karaca, durumu savcılığa bildirdi ve savcılık kafenin anahtarına el koyarak soruşturma başlattı. Mekan sahibi ve adamları kapının kilidini değiştirerek Karaca'ya ait kafeyi tekrardan kullanıma açtı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.