SON DAKİKA
Hava Durumu

Jesus'u sevindiren haber! Devler Ligi'nde...

Yeni sezonda kupa hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2022 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2022 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Jesus'u sevindiren haber! Devler Ligi'nde...

Şu ana kadar Henrique Lincoln, Bruma ve Emre Mor transferlerinde mutlu sona ulaşan Sarı-Lacivertliler, Süper Lig'in yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı bir performans göstermek istiyor. 20 Temmuz'da Polonya'da ilk sınavına çıkacak Fenerbahçe'ye karşılaşma öncesi 4 isimden iyi haber geldi. İşte detaylar...

Yeni sezon hazırlıklarına Jorge Jesus yönetiminde hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'nin yeni sezonda şampiyonluk hasretini dindirmek istiyor. Çalışmalarını Avusturya'nın Graz kenti yakınlarındaki Bad Radkersburg bölgesinde sürdüren Fenerbahçe'de Crespo, Gustavo ve Serdar Aziz'in kampa getirilmemiş, adalesinde ağrı hisseden Mert Hakan Yandaş ise tedavi olmak için İstanbul'a dönmüştü.

MÜJDELİ HABER GELDİ!

Avusturya'da 1 Temmuz'da başladığı çalışmalarını 7 Temmuz'da sonlandıracak sarı-lacivertlilerde yapılan kontroller neticesinde herhangi bir bulguya rastlanmadı. 4 oyuncunun 20 Temmuz'da Polonya'da oynanacak Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turundaki Dinamo Kiev maçında görev almaları bekleniyor. Öte yandan ön çapraz bağlarında kısmi zedelenme olan Nazım Sangare'nin ise tedavisine devam ediliyor.

4 İSİM BELİRSİZ!

Sarı-lacivertli ekipte 4 oyuncunun geleceği belirsizliğini koruyor. Avusturya kampına sakat oldukları gerekçesiyle dahil edilmeyen Lemos, Meyer, Tisserand ve Caulker'ın durumları ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.