SON DAKİKA
Hava Durumu

Milletvekilleri, NAİM SÜLEYMANOĞLU kompleksini inceledi

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Uysal ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın eşlik ettiği AK Parti Bursa Milletvekilleri, kısa bir süre içerisinde hizmete girecek olan Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksinde incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2019 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2019 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Milletvekilleri, NAİM SÜLEYMANOĞLU kompleksini inceledi
Tesisleşme hamlesi kapsamında Bursa’ya kazandırılan vizyon tesislerden biri olan Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor. 2016 yılında yapımına başlanan ve Türkiye’nin en büyük spor komplekslerinden biri olma unvanına sahip olacak olan çok amaçlı tesis kısa bir süre içerisinde hizmete girecek.

Açılış öncesi Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Uysal ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın eşlik ettiği Başbakan Eski Yardımcısı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Vildan Yılmaz Gürel, Osman Mesten, Zafer Işık, Ahmet Kılıç ile AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay dev komplekste incelemelerde bulundu.

Ankara Yolu Otosansit yanındaki 38 bin metrekarelik alanda inşa edilen ve hizmete girdiğinde kentin doğu bölgesinin spor ve gençlikte markalaşmasına büyük katkı sağlayacak olan kompleksle ilgili İl Müdürü Uysal’dan bilgi alan vekiller, yaklaşık 9 bin metrekareyi bulan 2 bin 500 seyirci kapasiteli spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, 4 adet antrenman salonu, kondisyon merkezi, Squash salonu, sosyal donatı alanları ve 2 bin 700 metrekarelik uluslararası standartlardaki Cimnastik Salonunun bulunduğu Kompleksin hizmete girmesiyle Bursa’nın sporda daha fazla adından söz ettireceğine dikkat çekti. Maliyeti yaklaşık 30 milyon Türk Lirası olan dev spor kompleksinin hizmete girmesiyle Yıldırımlı gençlerin en güzel şekilde spor yapma imkanına da kavuşacağını kaydeden vekiller, tesiste çalışmalarını sürdürecek olan gençlerin Bursa’ya birçok branşta şampiyonluk kazandıracağına inandıklarını vurguladı.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.