SON DAKİKA
Hava Durumu

Milyonlarca kişiyi dehşete düşüren an! Dev piton yüzünü ısırdı

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde hayvanlarla en inanılmaz karşılaşma anlarını hayvan bakıcısı Jay Brewer, sosyal medya hesabından paylaşıyor. Birkaç ay önce yine bir yılanın saldırısına uğrayan kişi, yine benzer bir saldırı ile karşı karşıya kaldı. Dev pitonun yumurtalarını almaya çalışan bakıcının bu anları, sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2021 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2021 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Milyonlarca kişiyi dehşete düşüren an! Dev piton yüzünü ısırdı

Zürafalardan fillere, komodo ejderlerinden tuzlu su timsahlarına kadar her gün bakımını üstlendiği hayvanların fotoğraf ve videolarını paylaşan bakıcı Jay Brewer, son yayınladığı video ile izleyenlerin yüreklerini ağza getirdi.

3 milyondan fazla takipçisini dehşete düşüren Brewer, devasa bir yılan tarafından yüzünden ısırıldığı görüntüleri paylaştı.

Görüntüye göre, dev yılan olanlardan pek memnun değildi ve bebeklerini korumak için saldırmaya karar verdi.

''BENİ YAKALADI''

Bakıcı, yavruların yumurtadan çıkmalarına yardımcı olabilmeleri için özellikle büyük bir pitona ait bazı yumurtaları almaya çalıştığı anlar için "Vay canına, tam suratıma. Beni yakaladı. 30 yılı aşkın süredir bu işi yapıyorum ama yine de kazalar olabiliyor. Tek amacım anne yılanın yumurtarını kurtarabilmek" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.